Duyanlar şaştı kaldı! Meğerse Barış Falay…

Duyanlar şaştı kaldı! Meğerse Barış Falay…
Barış Falay, dizi sektöründeki ilk çıkışını Aliye dizisiyle yaptı. Ardından Medcezir, Paramparça, Menajerimi Ara gibi dizilerde de rol aldı. Şimdilerde "Ömer" dizisiyle seyirci karşısında olan Barış Falay, dizideki başarısıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Özel hayatıyla şaşırtan Falay meğerse 17 yıldır...

Ünlü oyuncu Barış Falay, son olarak "Ömer" dizisindeki performansıyla dikkat çekerken, özel hayatı da gündeme geldi. 2006 yılında Esra Ronabahar ile nikâh masasına oturan başarılı oyuncu Barış Falay, 2009 yılında oğlu Mavi Rüzgar''ın doğumuyla ilk kez baba olmanın duygusunu yaşadı. İki ünlü isimin evli olduğuna kimse inanamıyor.

Dizideki performansıyla sosyal medyada gündem olan Falay’ın, 17 yıldır aynı yastığa baş koyduğu isim, ünlü oyuncu Esra Ronabahar çıktı.

Kendisi gibi oyuncu olan Esra Ronabar ile dünyaevine giren Barış Falay, oğulları Mavi Rüzgar''la ilk baba olmanın heyecanını yaşadı.

Falay, verdiği bir röportajda eşi ile nasıl tanıştığı şu sözlerle anlattı:

"1995''te tiyatroda ''Azizname''yi oynuyordum. Eşim de aynı oyunu benden önce başka versiyonunda oynamış. Nasıl oynadığımızı görmeye gelmiş.

Oyuna girmeden önce onu görmüştüm. İlk bakışta aşk bende olmuştu. Bunu da çok fazla da belli etmiştim. Gel zaman, git zaman; bir baktık evlenmişiz, çocuğumuz olmuş falan."

BARIŞ FALAY KİMDİR?

9 Nisan 1972 tarihinde Balıkesir''in Edremit ilçesinde dünyaya gelen oyuncu, babasının memuriyeti dolayısıyla Ankara, Diyarbakır gibi birçok ilde yaşamıştır.

Kocatepe Mimar Kemal Lisesi''nin ardından Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Barış Falay, çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu''nda 2 yıl çalıştıktan sonra, 1997 yılında kuruluş sınavıyla beraber Kocaeli Şehir Tiyatrosu sanatçısı oldu..

Hamlet ile başlayan tiyatro serüveni; Üç Kuruşluk Opera, Misafir, Kamyon, Roberto Zucco, Kırmızı Yorgunları, Aziznâme, Barış, Bahar Noktası, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Karar Kimin ve daha birçok oyunda oynayarak sürdü.

Deniz Kızı Masalı ve Bir Yaz Gecesi Rüyası adlı oyunları yönetti.

Tiyatronun bünyesindeki Tiyatro Okulu''nda eğitmenlik yaptı. 2015 Aralık ayında Kocaeli Şehir Tiyatroları''ndaki görevinden ayrıldı.

Tatlı Hayat, Yarım Elma, Dadı gibi sit-com''larda ufak rollerde canlandırdığı başarılı karakterler ile dizi kariyerine atılan Barış Falay ilk yükselişini Aliye adlı dizide canlandırdığı "Mücahit (Müco)" karakteriyle yapmıştır.

2009''dan 2011''e kadar süren Ezel dizisinde "Ali Kırgız (Kerpeten Ali)" rolüne hayat vermiştir. Bu rol ile beğeni  kazanan Barış Falay "Magazin Gazetecileri Derneği" tarafından "En İyi Erkek Oyuncu" seçilmiştir.

Oyuncu Eylül 2011''de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde "Cemşid" rolünü oynamıştır.

2013''ten 2015''e kadar süren Medcezir dizisinde "Selim Serez" rolünü canlandırmıştır. Ardından Endemol Yapım imzalı Paramparça dizisinde "Harun Erguvan" karakterini canlandırmıştır.

Oyuncu Esra Ronabar ile 7 Temmuz 2006 tarihinde evlenen Barış Falay''ın "Rüzgar Mavi" (d. 2009) adında bir oğlu vardır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar