Öldürülen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu

Öldürülen kadının son sözleri "Kurtarın bizi" oldu
İzmir'de boşanma aşamasında olduğu eşini vuran şahıs ardından intihar etti.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan trajik olayda, boşanma aşamasındaki bir çiftin dramı, silahlı saldırı ve ardından intiharla son buldu.

HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

44 yaşındaki Tamer Yurtkal, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Zahide Yurtkal'ı pompalı tüfekle vurarak yaşamına son verdi.

17 YAŞINDAKİ KIZI DA YARALANDI

Bu acı olayda çıkan saçmaların etkisiyle çiftin 17 yaşındaki kızları S.Y. de yaralandı. Olayın ardından intihar eden Tamer Yurtkal ile eşi Zahide Yurtkal, yan yana tabutlara konularak İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÖNCE EŞİNİ VURDU SONRA İNTİHAR ETTİ

Olay, Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan bir binanın üst katında meydana geldi. Boşanma aşamasındaki çift arasında uzaklaştırma kararı bulunan Tamer Yurtkal, karısının evine gelerek pompalı tüfekle saldırdı. Zahide Yurtkal'ın çığlıkları üzerine çevre sakinleri, olay yerine yetkililere haber verdi. Ancak yardım gecikti ve Tamer Yurtkal, eşini vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Zahide ve Tamer Yurtkal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Çiftin 17 yaşındaki kızları S.Y. ise saçma yaralanmaları nedeniyle hafif şekilde yaralandı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. İncelemeler sonucunda Tamer Yurtkal'ın daha önce kasten yaralama, tehdit ve suç eşyasını satın alma gibi suçlardan kaydı olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar