Kadınlar Günü'nde korkunç cinayet! Eski kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü

Kadınlar Günü'nde korkunç cinayet! Eski kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Adana'da korkunç bir kadın cinayeti yaşandı. Acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan ziyaret için gittiği annesinin evinde, eski eşi tarafından öldürüldü

Adana'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, şok bir cinayetle karşılandı. Gaziantep'in Nizip ilçesinde başhekim yardımcılığı görevini yürüten Feray Balkan (39), eski eşi Seçkin Ergü tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

Olayın detayları dehşete düşürürken, tarafların geçmişi ve şiddetin hüküm sürdüğü bir ilişki yumağı ortaya çıktı.

Saat 18.30 sıralarında Adana'nın Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Gaziantep'in Nizip ilçesinde acil tıp uzmanı olarak görev yapan Feray Balkan, annesini ziyaret için Adana'ya geldi.

Yaklaşık bir yıl önce boşandığı astsubay eski eşi Seçkin Ergü ile annesinin evinin bulunduğu apartmanın girişinde karşılaşan Balkan, kısa sürede tartışmaya dönüşen bir diyaloga girişti. Tartışma sırasında Ergü, belindeki tabancayı çıkararak eski eşi Feray Balkan'a ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Balkan, olay yerinde kanlar içinde yığılırken, Ergü ise kaçmayı başardı. Apartman sakinlerinin silah seslerini duyarak polise ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen sağlık ekipleri, Feray Balkan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerin ardından Balkan'ın cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Şüpheli Seçkin Ergü ise Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce olay yerinin yakınında, cinayette kullanılan tabanca ile birlikte yakalandı. Ergü'nün emniyetteki sorgusu devam ederken, Adana'da yaşanan bu dehşet verici olay, toplumda kadına yönelik şiddetin vahametini bir kez daha ortaya koymuş oldu. Feray Balkan'ın trajik ölümü, aile ve arkadaşlarını yasa boğarken, yetkililer ise kadına yönelik şiddete karşı daha etkili tedbirler alınması gerekliliğini vurguluyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar