Eşini kalbinden bıçaklayarak katletmişti! Olaydan önce canlı yayın yaptığı ortaya çıktı...

Eşini kalbinden bıçaklayarak katletmişti! Olaydan önce canlı yayın yaptığı ortaya çıktı...
İstanbul Kağıthane'de 2 çocuk annesi Sultan Barut, boşanma aşamasındaki eşi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Aldatma iddiasıyla eşini öldüren Şener Barut’un, olaydan önce sosyal medyadan canlı yayın açarak şunları söylediği ortaya çıktı. Barut, " Yarın büyük gün, inşallah " dediği duyuldu.

Barışma bahanesiyle eve gelen koca, merdiven boşluğunda Sultan Barut’u kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü. Şener Barut’un olay öncesi sosyal medyadan canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Görüntülerde adamın, "Değerinizi bilin, birbirinize yanlış yapmayın. Yarın büyük gün, inşallah. Dünya bir kişinin üzerinde dönmüyor. Biraz acı, biraz keder" dediği yer aldı.

BARIŞMA BAHANESİ

Çağlayan’ Kağıthane’de meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, eşi Şener Barut (28) ile Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşayan 6 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Sultan Barut (27), aldatma iddiasıyla iki çocuğunu da alarak evden ayrıldı. Ardından kadın, erkek kardeşi Erdinç’in Çağlayan’daki evine geldi. Barışma bahanesiyle eşinin kardeşinin evine gelen Şener Barut, merdiven boşluğunda eşini kalbinden bıçaklayarak hayatına kastetmişti.

 

 

KALBİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRMÜŞ

Kardeş Erdinç’in barışması için bir araya getirdiği ikili, bina kapısının önünde yaklaşık 5 dakika konuştu. Ardından ikili içeriye geçerek binanın merdivenlerinden en alt kata inmeye başladı. Dairenin önüne geldikleri esnada ikili arasında başlayan tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında kendisini aldattığını iddia eden Şener Barut kadını bıçakladı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri de bir süre binada çalışma yaptı. İncelemelerin ardından kadının cansız bedeni, Bahçelievler Yenibosna Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı.

KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Kadının 2 çocuğu ise savcılık talimatıyla polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı. Katil zanlısı koca Şener Barut ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadesinin alınan ve çeşitli suçlardan 5 adet kaydı bulunan Barut, sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemede "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAYDAN ÖNCE CANLI YAYIN YAPMIŞ

Öte yandan katil zanlısı koca Şener Barut’un sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde alkol aldığı ve müzik dinlediği görülen Barut’un, “Kolay kolay değil zaten hiç affetmem. Boş verin benim gibi en azından ihanete uğramadınız. Aile evinde ufak tefek şeyler olur, önemli olan birbirinize ihanet etmemeniz. Değerinizi bilin, birbirinize yanlış yapmayın. Yarın büyük gün, inşallah. Dünya bir kişinin üzerinde dönmüyor. Biraz acı, biraz keder, bir neşe sonra bir bakmışsın kaldığımız yerden devam. Çok değer verdim, çok güvendim karşılığında ihanet aldık” dediği yer aldı.

ŞENER BARUT: BİR BAKMIŞSIN SOLUĞU İSTANBUL''DA ALIYORUM

Yayının devamında Barut’un, “Ben bu hâlime şükrediyorum daha fenası da olabilirdi. Şu an dışarıda değil de içeride de olabilirdim. Aklı başında bir insan olduğum için şu an dışarıdayım. Ben annemin ölümüne alışmışım, buna mı alışamayacağım. Vursan, assan cezaevindeyiz. Yaşasın ki görsün ki hem bu dünyada hem de ahirette bedelini ödesin. Şu süreçte benim kendime hakim olmam lazım. Bir bakmışsın soluğu İstanbul’da alıyorum” dediği duyuluyor. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar