Okan Buruk: Bu maçı unutup derbiye hazırlanacağız

Okan Buruk: Bu maçı unutup derbiye hazırlanacağız
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçı kaybettikleri için konuşmanın zor olduğunu ifade ederek, "Seyircimizin önünde alışık olmadığımız bir mağlubiyet aldık. Dinlenmemiz lazım, kafa olarak da dinlenmemiz lazım. Ligdeki başarımızı devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

Buruk, maçın öncesinde düşündükleri taktikle oyuna başladıklarını ancak iyi başlamadıklarını söyledi. Rakipleri Karagümrük'ün kaliteli işler yaptığını belirten Buruk, Galatasaray olarak daha iyisini yapmaları gerektiğini ifade etti. Maçın gidişatından memnun olmadıklarını dile getiren Buruk, daha iyi performans sergilemeleri gerektiğini vurguladı.

Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa'dan elenmelerine rağmen ligdeki hedeflerine odaklanacaklarını söyleyen Okan Buruk, takımın yoğun bir maç temposundan geçtiğini, ancak önlerindeki Beşiktaş maçına odaklanacaklarını belirtti. Sergiledikleri iyi performansla ligdeki hedeflerine ulaşmak için çaba sarf edeceklerini ifade eden Buruk, oyuncuların verilen şansları iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, sakatlığı bulunan Serge Aurier'in Beşiktaş maçına yetişebileceğini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar