Oğuzhan Uğur'dan melih Gökçek'e jelibon ayarı

Oğuzhan Uğur'dan melih Gökçek'e jelibon ayarı
Oğuzhan Uğur, Twitter'de yaptığı bir paylaşıma inanmayan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ayar verdi.

GÖKMEN ÖRKMEZ /GÜNBOYU

Babala TV’de yayınlanan ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programının sunucusu Oğuzhan Uğur, programına katılacak olan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na soru sormaya gelecek olan konukların listesini açıkladı. Uğur yaptığı paylaşımda, "Az evvel salon kapasitemizi doldurduk. An itibarıyla salonumuzda 243 AK Partili, 26 Memleket Partili, 81 MHP'li, 41 Küskün CHP'li, 27 Zafer Partili olacak. Hem Türk basını, hem de yabancı basından gazeteciler salonda hazır bulunacak. Dışarıdan şimdilik 3 videolu soru gelecek. (Artabilir) Bir de torpil yaptığım yakın çevremden 10 kişi soru sormadan izleyecek (olsun o kadar) son anda iptal eden, ya da vazgeçen olur mu bilemem, her zaman olur ama eksi 10, artı 10 onu göreceğiz. (Ayrıca “nefret ediyorum Kılıçdaroğlu’ndan beni çağırın” diyen ve sosyal medyalarında Sn. Kılıçdaroğlu’na destek verdiklerini tespit ettiğimiz cici kardeşlerimiz vardı ama maalesef onları reddettik.)" ifadelerini kullandı.

Uğur’un paylaşımından kısa bir süre sonra eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, listeye inanmayıp "İsim listesini yayınla inanalım" diye mesaj attı. Oğuzhan Uğur bu paylaşımın ardından "Efendim topraktan jelibon çıktığına inanıyorsunuz da benim konuk beyanıma mı inanmıyorsunuz? Buyurunuz geliniz, kendiniz görünüz." diye konuştu.

ugur.jpg

Melih Gökçek, geçtiğimiz haftalarda Sözcü yazarı Murat Muratoğlu’nun “Adana’da bulunan petrolden sonra, Adıyaman’da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı…” şeklinde devleti tiye aldığı tweeti gerçek sanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar