Oğuzhan Uğur Babala TV’de Mevzular Açık Mikrofon’a konuk olan siyasetçilerden en beğendiği ismi açıkladı

Oğuzhan Uğur Babala TV’de Mevzular Açık Mikrofon’a konuk olan siyasetçilerden en beğendiği ismi açıkladı
Oğuzhan Uğur Babala TV’de Mevzular Açık Mikrofon programına davet ettiği isimleri katıldığı bir Twitch yayınında değerlendirdi.

TURGAY SAKARYA / GÜNBOYU

Purplebixi, Jahrein, Oğuzhan Uğur, Erlik Twitch yayında buluştu. Gündeme ilişkin sohbet sırasında Oğuzhan Uğur’a Babala TV’de Mevzular Açık Mikrofon programına katılan siyasetçiler arasından en çok kimi beğendiği soruldu.

Oğuzhan Uğur da şöyle yanıt verdi:

“DİĞERLERİ İYİ HATİP AMA SİNAN OĞAN KONUYA HAKİM”

“Çok enteresan. Benim en çok beğendiğim aday Sinan Oğan oldu biliyor musun? Kimisinin ağzı çok iyi laf yapıyor hakikaten. İyi hatipler var abi siyasetçiler içinde. Gerçekten sana sorduğu soruyu cevaplamıyor ama verdiği cevap bir şekilde seni tatmin ediyor. Bunu başaranlar var. Biz de sen de yıllardır yayın yapıyoruz, siyasiler ağırlıyoruz. Artık bu ayrımı net bir şekilde yapabiliyoruz. Kimisi gerçekten iyi hatip, kimisi de gerçekten konuya hakim. Ben mesela Sinan Bey’in konuya hakim olanlardan birisi gördüm programda. Bu adayı destekliyorum gibi algılıyor herkes. İlk katıldığında sevgili Muharrem İnce için de salona çok hakimdi dedim. İlk bölümde de öyleydi gerçekten. Her sorulana cevap verdi vs. Sonra dediler, Oğuzhan Uğur Muharrem İnce’yi seçti. Öyle değil abi. Ben masamın 3 metre ötesinde oturan insanları değerlendiriyorum sadece.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar