Oğuzhan Uğur açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu Babala TV'ye konuk olacak

Oğuzhan Uğur açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu Babala TV'ye konuk olacak
Babala TV'nin Youtube'da yayınlanan ve milyonlar tarafından takip edilen içeriği "Mevzular Açık Mikrofon" ilerleyen günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırlayacak.

Ahmet Unutgan / Günboyu

Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aradığını ve Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olmayı kabul ettiğini paylaştı.

Siyasetçilerin konuk olduğu ve kendilerine muhalif olan vatandaşlar tarafından soruların yöneltildiği bir formata sahip olan Mevzular Açık Mikrofon, Youtube üzerinde milyonlarca izleyiciye ulaşması ile seçim sürecinde Türkiye'nin ilgi odağı haline gelmişti.

DÖRT ADAYDAN ÜÇ TANESİ PROGRAMA ÇIKMIŞ OLACAK

Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce iki kez, Sinan Oğan ise bir kez programın konuğu olurken, ilk tur öncesinde kendisine gönderilen daveti "Manipülasyon riski" nedeniyle geri çeken Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur öncesinde Babala TV'ye konuk olacağını belirtti.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat tarafından Habertürk canlı yayınında paylaşılan bilgi, ilerleyen saatlerce Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur'un yapmış olduğu "Sn. Kılıçdaroğlu da arayıp bizzat geleceğini teyit etti. Bilginize." paylaşımı ile kesinlik kazandı.

kilicdar1.jpg



Kılıçdaroğlu'nun da programa katılmasıyla birlikte cumhurbaşkanı adaylarından yalnızca Recep Tayyip Erdoğan, Mevzular Açık Mikrofon'a çıkmamış olacak.

Programın çekim ve yayın saati ise henüz bilinmemekte.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar