Oğuzhan Koç : Panik ile alınan kararları çok sevmem İstanbul'u terk edenlere seslendi

Oğuzhan Koç : Panik ile alınan kararları çok sevmem İstanbul'u terk edenlere seslendi
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul’da olması beklenen büyük deprem nedeniyle bazı ünlü isimler İstanbul’dan taşındı. Bu taşınma ile ilgili ilk kez konuşan Oğuzhan Koç, Ben panik ile alınan kararları çok sevmem. Evlerimizi tabii ki kontrol etmek zorundayız ama kimsenin psikolojisi de iyi değil şu an" ifadelerini kullandı.

Etiler’de bir etçiden çıkan Oğuzhan Koç, bazı ünlü isimlerin İstanbul’dan taşınmasıyla ilgili konuştu. "Arkadaşlarım ile yemek yedim diyen Koç, Küçük bir iş yemeğiydi yani. Artık bundan sonrasının planlamasını yapıyorduk. Tadımız yerine gelirse şarkı çıkarmak istiyoruz. Güzel de bir film yapacağız ama biraz ülkenin nabzı ile ilgili aslında. Müzik bu durumlarda ilk yasaklanan şey oluyor. Çok katılmıyorum bu duruma aslında. Müzik çok iyi bir rehabilitasyon aracı" şeklinde konuştu.

KİMSENİN PSİKOLOJİSİ DE İYİ DEĞİL ŞU AN

Şarkıcı, "Yaşanan deprem felaketinin ardından İstanbul''da da bir deprem beklendiği için şehirden bir çok göç söz konusu. Bir çok ünlü de şehrin dışına doğru taşınmaya başladı" sözlerine, "Ben panik ile alınan kararları çok sevmem. Evlerimizi tabii ki kontrol etmek zorundayız ama kimsenin psikolojisi de iyi değil şu an. Biraz fazla gerildiğini düşünüyorum ortamın ve insanların. Tabii ki önlemimizi alalım ama haydi kaçıyoruz şehirden falan olmaz. Bu hayatın bir gerçeği" dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar