Oğuzhan Koç karısı için kesenin ağzını açtı!

Oğuzhan Koç karısı için kesenin ağzını açtı!
Yaklaşık dört ay önce Demet Özdemir ile evlenen Oğuzhan Koç eşi için 50 milyon TL'lik evine 3 milyon TL değerinde harcama yaptı. Lüks villasını eşinin zevkine göre dekore ettiren Koç kesenin ağzını açtı. Yeni evinde mutlu bir yaşam süren güzel oyuncu, ilk kez evinden bir fotoğraf karesi paylaştı.

Demet Özdemir ile evlenen Oğuzhan Koç karısı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. İstanbul''da ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı görkemli bir törenle mutluluğa evet demişlerdi. Ünlü çift, önce güzel oyuncunun Sarıyer''deki lüks villasında yaşamaya kararı almıştı. Fakat villanın her yere uzak olmasından dolayı kararlarından vazgeçip, Oğuzhan Koç''un Levent''teki 50 milyon TL değerindeki evine taşınmışlardı.

Taşınmadan önce evi Demet Özdemir''in zevkine göre dekore ettiren Koç, tadilat için tam 3 milyon TL harcadığı ortaya çıktı. Yeni evinde mutlu bir yaşam süren Demet Özdemir ilk kez evinden çok net bir fotoğraf paylaştı. Binlerce liralık tablonun önünde verdiği poz dikkatlerden kaçmadı.

Özdemir''in bu şık kombininin fiyatının ise yaklaşık 150 Bin TL olduğu öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar