Öğrencileri sevindirecek su kararı: Tamamen ücretsiz olacak

Öğrencileri sevindirecek su kararı: Tamamen ücretsiz olacak
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz'ın teklifinin kabul edilmesinin ardından şehirde öğrenciler için ücretsiz su dönemi başladı.

Balıkesir'deki üniversite öğrencileri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın sunduğu teklifin kabul edilmesiyle birlikte su ücretinden muaf tutulacak. Başkan Yılmaz, Balıkesirli vatandaşlar için ise su fiyatlarında yüzde 15'lik bir indirim yapıldığını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Yaptık, yine biz yapıyoruz" diyerek Balıkesir'deki tüm üniversite öğrencilerine ücretsiz su sağlama kararı aldı. Bu kararı öğrenen öğrenciler, memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Yücel Yılmaz'a teşekkür ettiler.

b1.jpg

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, öğrencilere yönelik attığı önemli adımlara bir yenisini ekledi. Daha önce üniversite sınav giriş ücretlerini ödeme vaadinde bulunarak, vize ve final haftalarında öğrencilere ücretsiz otobüs hizmeti sunan Başkan Yılmaz, şimdi de üniversite öğrencilerine suyu ücretsiz hale getirdi. Öğrenciler, bugüne kadar yüzde 50'sini ödedikleri suyun tamamını, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı boyunca Başkan Yılmaz'ın kararıyla bedava kullanabilecekler.

b2.jpg

Ayrıca Başkan Yılmaz, Balıkesirli vatandaşlar için suya yüzde 15 indirim uyguladığını belirtirken, sosyal yardımlaşma alan vatandaşların, engelli, gazi ve şehit ailelerinin su borçlarını kapattıklarını açıkladı. Büyükşehir Belediyesi olarak depremzedelerin 1. kademe su faturalarını 31 Aralık 2024 tarihine kadar ödemeye devam edeceklerini de vurgulayan Başkan Yılmaz'ın bu kararı, öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı ve teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar