Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'nın kazandığı paraya isyan etti!

Nuri Alço, Serenay Sarıkaya'nın kazandığı paraya isyan etti!
Yeşilçam sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço, son yıllarda dizi sektöründe genç oyunculara ödenen bölüm başı ücretlere tepki gösterdi. Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Serenay Sarıkaya'yı örnek gösteren Alço, "Haftlaık 850 bin lira alıyor. Böyle bi rakam yok" ifadelerini kullandı.

Televizyon sektöründe reklam gelirlerinin artması, ünlü oyuncuların bölüm başına aldığı ücretleri de dudak uçuklatacak bir noktaya çekmiş durumda. 

Sektörde set çalışanlarının ücretlerinin asgari ücretten hallice olmasına karşın, yapımcıların yıldız oyunculara karşı kesenin ağzını açması, Yeşilçam efsanesi Nuri Alço''yu isyan ettirdi. Genç oyuncuların bölüm başı kaşe ücretleri ile ilgili detayları aktaran usta sanatçı, "Serenay haftalık 850 bin lira alıyor. Böyle bir rakam yok"  şeklinde konuştu. 

"FAVORİ DİZİM YARGI"

Alço, yeni diziler arasında beğendiği yapımların da olduğunu belirtirken, şu anda yayın hayatına devam eden diziler arasında ise favorisinin Yargı olduğunu açıkladı. Dizilerdeki konuların birbiriyle benzer özellikler taşımasından rahatsız olan Alço, “Dizilerdeki konular hep aynı. Birbirine çok benzer. Bir dizi başlayıp tuttuğu zaman sürekli ilerletiyorlar. Kısa kesseler anlam kazanıyor ama uzadıkça uzatıyorlar. Yargı’yı seyrediyorum. Dizinin hastasıyım. Oyuncular, kadro güzel. İyi bir ekip kurmuşlar ama konular çok uzuyor” dedi.



"KIVANÇ''I ÇOK BAŞARILI BULUYORUM"

SnobMagazin''in haberine göre; Alço, “Çok astronomik rakamlar var. Bunlar bölüm başı haftalık 850 bin TL Serenay (Sarıkaya) alıyor. Böyle bir rakam yok. Birinci öyle alıyor ama karşısındaki ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız” diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu beğendiğini söyleyen Alço, “Kıvanç’ı çok başarılı buluyorum. Serenay ile güzel bir uyum içerisinde oldular” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar