Nükhet Duru'dan Gülşen'e destek

Nükhet Duru'dan Gülşen'e destek
Müzik dünyasının usta ismi Nükhet Duru, sahne kıyafetleri nedeniyle eleştirilen Gülşen'e destek verdi. Duru "Ben Gülşen'in fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum" dedi. 

Şarkıcı Nükhet Duru, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Yazı çoğunlukla Bodrum’da geçirdiğini belirten Duru, hem özel hayatıyla hem de magazin gündeminde yer alan konular hakkında konuştu.

“İNŞALLAH SİMİT YEMEDEN BAŞ EDECEĞİZ”

Nükhet Duru, Bodrum''un son yıllarda pahalı şezlong fiyatları ve restoranlarda ödenen astronomik hesaplar nedeniyle eleştirilmesiyle ilgili soruya geçtiğimiz aylarda ''Gerekirse simit yiyeceğiz ama bu günleri atlatacağız'' diyen Hülya Avşar''a atıfta bulunarak "Sahne harici sokağa çok fazla çıkmıyorum. Artık sadece Bodrum değil her yer çok pahalı oldu. İnsanlar daha tedbirli davranmak zorunda. İnşallah bununla da baş edeceğiz, simit yemeden!"  diye cevap verdi.

Duru “Şimdi Bodrum''a gidiyorum. Orada hayatım bahçeydi, çiçekti ve saksıydı derken sükunet içinde geçiyor" dedi. 

"FİZİĞİYLE İLGİLENMİYORUM"

Nükhet Duru ayrıca son günlerde giydiği kıyafetler nedeniyle eleştirilen Gülşen''e sahip çıkıp şöyle konuştu: "Her şeyin bir sebebi vardır. Herkes kendi istediğini yapmakta serbest. Bunun adap veya edepsizlikle ilgisi olduğunu sanmıyorum, kimseyi ilgilendirmez.
Ben beğendiğim elbiseyi giyerim. O kadar ince ve müstehcen olmayan dekolteler giyiyor ki, o kadar ince vücudu var ki ''Ooovvv nasıl yaptı!'' falan diyemezsiniz ama ben onun fiziğinden çok müziğiyle ilgileniyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar