Nisa Bölükbaşı, Ümit Erdim'den intikamını aldı! Göndermesi sosyal medyada olay yarattı...

Nisa Bölükbaşı, Ümit Erdim'den intikamını aldı! Göndermesi sosyal medyada olay yarattı...
Survivor 2023’ün ilk haftasından elenen ve büyük hayal kırıklığına uğrayan Ümit Erdim’e bir darbeyi de Nisa Bölükbaşı vurdu.

Nisa Bölükbaşı, zamanında Survivor''a oy atanları eleştiren Ümit Erdim''e SMA''lı bebekler üzerinden yaptığı gönderme ile sosyal medyada olay yarattı. Erdim''in elenmesinden sonra fan kitlesine teşekkür eden Bölükbaşı zaferini Twıtter''dan ilan etti. Ardından tweeti hemen kaldırdı...

Bu sene farklı bir formatta izleyeceğiniz Survivor 2023 Akıl Oyunlarıyla gündeme ve ekranlara hızlı giriş yaptı. Özenle seçilen yarışmacıların neredeyse birçoğunu tanıyoruz. İlk haftadan elen Ümit Erdim’in elenmesi ise Acun Ilıcalı başta olmak üzere herkesi çok şaşırttı.

Erdim''in kadroya dahil olduğu ilk anda izleyicilerin tekrar gündeme getirdiği tweet çok konuşulmuştu. Retweet ettiği bu tweetten aylar sonra Survivor''a katılmasını anlamsız bulan izleyici Ümit Erdim''e tepki gösterirken, Nisa Bölükbaşı’nın göndermesi de adeta sosyal medyayı salladı.

 

 

Erdim''in retweetlediği tweet sonrası bir de Nisa''ya oy atmaları karşılığında fatura ödeyeceğini söyleyen bir Twıtter kullanıcısının, oyları topladıktan sonra hesabını kapattığı iddiasıyla dalga geçmesi üzerine ikilinin arasında bir polemik başlamıştı.

 

Tüm bunların ardından intikam için bekleyen Nisa Bölükbaşı, iddialara göre Erdim''in potaya girmesinin ardından fan kitlesine ''Survivor''a SMS atmayın, bu hafta SMA''lı bebeklere oy atacağız'' diyerek örgütlediği söyleniyor.

 

Ümit Erdim''in elenmesinden sonra ise fan kitlesine teşekkür eden Nisa Bölükbaşı zaferini Twıtter''dan ilan etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar