Nisa Bölükbaşı, Survivor yarışmacısıyla yeni bir aşka yelken açtı!

Nisa Bölükbaşı, Survivor yarışmacısıyla yeni bir aşka yelken açtı!
Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Nisa Bölükbaşı’nın, yeni aşka yelken açtığı iddia ediliyor.

Nisa Bölükbaşı, Survivor''da birlikte yarıştığı Ogeday Girişken ile bir süredir aşk yaşıyordu. Evrim Keklik''in gönderileri sonrası, Ogeday''dan ayrılan Nisa''nın yeni bir aşka yelken açtığına dair iddialar ortaya atıldı.

Survivor yarışmasının ilk sezonunda Barış Murat Yağcı ile aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı, ilişkisini bitirme nedeni olarak Murat''ın, kıskançlıklarını ve kısıtlamalarını öne sürmüştü. İkili, Allstar formatında tekrar karşılaşmış fakat aralarındaki gerginlik ekranlara yansımıştı.

 

YOKSA YENİ BİR AŞK MI?

Bir sonraki sene Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başlayan Bölükbaşı, Allstar sezonunda birlikte yarışmış ve sevgili olduklarına dair mesajlar vermişlerdi. İlişkileri kısa süren Bölükbaşı’nın bu kez de aynı sezonda yarıştığı isimlerden biriyle sevgili olduğu iddiaları ortaya atıldı. Söylentilere ve çıkan görüntülere göre Batuhan Karacakaya ve Nisa bir ilişkiye başladı.

Birlikte kar tatiline giden Nisa Bölükbaşı ve Batuhan Karacakaya''nın aşk iddialarını güçlendiren ise Evrim Keklik''in Twitter hesabından yayınladığı tweet oldu. Evrim, sabahın 8.49''unda Nisa''nın Batuhan ile konuştuğunu söyledi.

İşte Evrim Keklik''in attığı tweet...

 

Batuhan Karacakaya ve Nisa Bölükbaşı''ndan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar