Nihat Hatipoğlu sinirlendi genç kız gözyaşlarına boğuldu herkesi ekrana kilitleyen soru

Nihat Hatipoğlu sinirlendi genç kız gözyaşlarına boğuldu herkesi ekrana kilitleyen soru
Nihat Hatipoğlu’nun sunduğu iftar programında bir genç kız sorduğu sorunun cevabını gözyaşları içinde dinledi.

Her Ramazan ayında iftar ve sahur sofralarında izleyicilerle buluşan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu bu yıl da kendisine gelen soruları yanıtlayama devam etti.

İftar programında Nihat Hatipoğlu’na bir soru soran Edanur isimli genç kız cevabı dinlerken gözyaşlarına boğuldu.

n1.jpg

“BUNUN GÜNAHI NEDİR?”

Genç kız Hatipoğlu’na şu soruyu sordu: Yıllar önce annem ve babam ayrıldı. Babam sonra bir evlilik yaptı. Evlilik yaptıktan sonra bizi reddetti. Ve şuan evli ve çok mutlu! Mutluluğunu sürekli gözümüzün önünde yaşıyor. Bunun günahı nedir?" diye sordu.

k.jpg

“BABANIN BUNU YAPMASI BÜYÜK VEBAL”

Genç kızın babasının yaptıklarını duyunca sinirlenen Hatipoğlu şunları söyledi:

Baban ve annen ebediyen evli kalmak durumunda olmayabilirler. Evli kalmaları doğru olan da. Ama boşanabilirler, anlaşamazlar. Bir müddet sonra başka şeyler devreye girer. Muhabbet kalmaz, sevgi kalmaz bir şeyler döngüye girer. Bunlar tamam bunları kabul edebiliriz. Ama bir babanın ilk evliliğinden olan çocuklarını yok sayması onları küçümsemesi onlara hakaret etmesi mutluluğu onların gözüne sokarcasına yapması elbette ki büyük vebaldir. Yeni evladı varsa o da çocuğudur. Sizi arayacak gel kardeşlerinle buluşun bir araya gelin. Annenizle ayrılmış olabilirim ama ben sizin babanızım demesi lazım.

oljj.jpg

“PROBLEM BABANIZDA”

Gözyaşları içinde babasının yeni eşinin kendilerini sürekli kötülediğini belirten genç kıza Hatipoğlu, şöyle yanıt verdi:

Problem babanızın aldığı eşte değil babanızdadır. Kusura bakmayın suç sende... Özel hayatta evlenir, boşanırsınız bu sizin kararınızdır. Yeni hanıma 'bak eski bir evliliğim var oradan 2 çocuğum var, onlara annelik yapmalısın sen annelik yapmazsan ben de sana kocalık yapmam.' Öyle deseydi o kadın şu an size böyle davranmazdı, şu an problem babanızda.

oooo.jpg

ekran-goruntusu-2024-03-18-120419.png

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar