Nihal Olçok, Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan ile ilgili bilinmeyen detayı ilk kez açıkladı!

Nihal Olçok, Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan ile ilgili bilinmeyen detayı ilk kez açıkladı!
Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Olçok, Furkan Yazıcıoğlu’nun sağlık problemi olmasına rağmen askere alındığını iddia etti.

15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip''i kaybeden Nihal Olçuk, canlı yayında çarpıcı bir açıklama yaptı. Olçok, Muhsin Yazıcıoğlu''nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu’nun sağlık problemi olmasına rağmen askere alındığını iddia etti.

Halk Tv''de canlı yayında konuşan Olçok "Bu arada Furkan Bey''le ilgili oldukça küçük bir detay vermek isterim. Babası Sayın Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonrasında Furkan, sıhhat problemi olmasına karşın askere alınmıştır, bedelliye. Sağlık sorununu buradan deklare etmek istemem. Sonra size bilahare söylerim isterseniz, ona karşın bedelliye alınmıştır." dedi.

İsmail Küçükkaya "Kendi gitmek istemiştir ama çok" deyince Olçok "Sağlık fakat bu. Öyle sıhhat şeyi değil yalnız, ''mış'' gibi değil, gerçek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar