Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı istifa etti

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı istifa etti
Genel merkez tarafından istifasının istenmesinin üzerine hem partiyi hem de belediye başkanlığı görevini bıraktığı öne sürülen AKP'li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı istifa etti.

İstifa ettiği iddia edilmişti! Arı'dan flaş açıklama

Uzun süredir kulislerde istifa edileceği iddiaları dolaşan Rasim Arı, AKP’den ve belediye başkanlığı görevinden istifa etti.

Nevşehir Belediye Başkanı, "Son 2 yıla yakındır Nevşehir’de çok büyük çalışmalar yürüttüm ama maalesef çok yıprandım. Hem fiziki olarak hem ruhen çok yıprandım" dedi.

Siyasete devam edeceğini söyleyen Arı, "Daha sağlıklı bir şekilde yol almak adına bugün gün içerisinde hem partimden hem de belediye başkanlığından istifa edeceğim. Aileme vakit ayıracağım ama tekrardan güzelce dinlendikten sonra siyasete devem edeceğim" diye konuştu.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay ise, sosyal medya hesabından iddiaları pekiştirecek bir paylaşımda bulunarak, "AK Parti yine bizi yanıltmadı, yolsuzluğu korudu, açığa çıkartanı kovdu. Rasim Arı görevden alındı" ifadelerini kullanmıştı.

ARI'DAN AÇIKLAMA

İddialarından ardından Twitter hesabından paylaşım yapan Arı, saat 16.00'da konuya ilişkin açıklama yapacağını duyurdu.

Arı, şu ifadelere yer verdi.
"Kardeşlerim, dostlarım, hemşehrilerim, saat 16.00'da gerekli açıklamayı yapacağım. Gönlünüz rahat cumanız mübarek olsun."

rassm-ari.png

NE OLMUŞTU?

AKP'li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın geçtiğimiz günlerde AKP Genel Merkezi’ne istifa dilekçesini verdiği ve bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceği iddia edilmişti.
 AKP yönetiminin Nevşehir Belediyesi’nin önceki yönetiminde bulunan kişilerin yolsuzluk soruşturmasında delillerin karartılmasını istediği öne sürülmüş, Rasim Arı'nın da bu baskılara dayanamadığı iddia edilmişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar