Net Holding KKTC'nin vergi şampiyonları arasında!

Net Holding KKTC'nin vergi şampiyonları arasında!
KKTC'de Maliye Bakanlığı 2021 yılı kurumlar ve şahısların ödediği vergileri liste halinde açıkladı. Listede Net Holding'e bağlı 3 şirket ikinci sırada yer aldı.

Besim Tibuk''un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Net Holding, KKTC''nin vergi rekortmenleri arasına adını yazdırdı. Maliye Bakanlığı, 2021 yılı kurumlar ve şahısların ödediği vergileri liste halinde açıkladı. Kurumlar Vergisi''nde ilk sırayı 80 milyon 619 bin lira ile İş Bankası aldı.

İKİNCİ SIRA NET HOLDİNG''İN OLDU

İkinci sırayı 74 milyon 623 bin lira ile Merit otellerinin bağlı olduğu 3 şirket, üçüncü sırayı ise 64 milyon 988 bin lira ile Aksa aldı. Merit otelleri bünyesinde yer alan Voyager Kıbrıs 54 milyon 560 bin, Net Holding 15 milyon 829 bin, Elite Development & Manegement LTD. 4 milyon 234 bin lira ödedi. Böylece Net Holding''e bağlı Merit otelleri ve şirketleri ödemiş olduğu toplam vergi miktarı 74 milyon 623 bin lira ile ikinci sıraya yükselmiş oldu..

TAHİR TOPAL YİNE ZİRVEDE YER ALDI

Şahısların gelir vergisi listesinde ilk sırayı yine 7 milyon 96 bin lira ile TahirTopal aldı. Tahir Topal''ı Hasan Hüseyin Hastan, Burak Başel, Gözde Boyacı, Gaye Menteş ve Önder Sanver takip etti. Ahmet Sanver, Mete Boyacı, Işın Ramadan Cemil de üst sıralarda vergi veren isimler olarak dikkat çekti.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar