Ne çeyrek ne gram altın ne de yarım gram altın... PTT satıyor düğünlerin yeni takısı! Fiyatı şaşırttı

Ne çeyrek ne gram altın ne de yarım gram altın... PTT satıyor düğünlerin yeni takısı! Fiyatı şaşırttı
Giderek kötüleşen ekonomiyle beraber altın fiyatlarındaki rekor artış sonrası gram altın fiyatı 1.700 TL’yi aşarken gram altından 10 kat küçük olan 0.05 g altın piyasaya sürüldü. İşte 0.05 g altının fiyatı...

Türkiye’de ekonomik krizin derinleşmesi ve döviz kurlarının yükselmesi, altın fiyatlarını da rekor seviyelere taşıdı. Gram altın fiyatı 1.700 TL’yi aşarken, vatandaşlar daha küçük gramajlı altın arayışına girdi.

Altın talebini karşılamak için piyasaya 0.05 g altın çıktı. 0.5 g altın gram altından 10 kat daha küçük ve daha ucuz olmasıyla dikkat çekiyor. 0.05 g altın internet sitelerinde 164 ile 250 lira arasında satılıyor.

0.05 g altın, kuyumcularda satılan en küçük altın birimidir. Bu altın birimi, genellikle küçük yatırımcılar veya hediyelik amaçlı alıcılar tarafından tercih edilir. 0.05 g altın fiyatı, gram altın fiyatına göre belirlenir. Gram altın fiyatı ise, uluslararası piyasalarda ons altın fiyatı ve döviz kurlarına bağlı olarak değişir.

24 AYAR 0,05 GRAM ALTIN 164 LİRA

0.05 g altın fiyatı, son günlerde artış gösterirken, bugün itibariyle 0.05 g altın 164 ile 250 lira arasında satılıyor.

galtin.jpg

PTT'de satılan 0.05 g altın ekonomideki kötü gidişatı gözler önüne sererken, altını alan vatandaşların da yorumları dikkat çekti.

Bazı yorumlar şöyle:

05g-altin.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar