''Ne bakıyorsun aptal''

''Ne bakıyorsun aptal''
Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın son 16 turunda gerçekleşen Arjantin-Hollanda mücadelesine maç sonu Lionel Messi'nin yapmış olduğu açıklamalar damga vurdu. Röportaj esnasında Weghorst ile tartışan yıldız oyuncu, Hollandalı oyuncuya "Ne bakıyorsun aptal" diye seslendi.

Katar''da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Dün gerçekleşen Hırvatistan-Brezilya maçının ardından Hollanda-Arjantin mücadelesinin de normal süresi beraberlikle sonuçlandı ve kazananı seri penaltı atışları belirledi. Karşılaşmanın normal süresinin son 10 dakikasına 2-0''lık üstünlükle giren Arjantin''in kabusu ise Beşiktaşlı forvet oldu. 78. dakika oyuna giren Weghorst, 83. dakikada farkı 1''e indiren golü attı. Mücadelenin son saniyelerinde yeniden ağları havalandıran Weghorst karşılaşmanın uzamasını sağladı. 

İki takım oyuncuları arasında gerginliğin had safhaya çıktığı uzatma anlarında ise kartlar havada uçuştu. Gösterilen 15 kart ile mücadele dünya kupası tarihine "en çok kart gösterilen karşılaşma" olarak geçti. Penaltı atışları sonrası Arjantin turu geçmiş olsa da gerginlik bitmedi. Maç sonu röportajında Arjantin''in kaptanı Lionel Messi önce hakem hakkında sitem ederek "Bu seviye için yetersiz, hakkında daha fazla şey söylersem ceza alırım" açıklamaları yaptı. Röportaj yaptığı sırada forma değişmek için kendisini bekleyen Weghorst''a da seslenen yıldız oyuncu "Ne bakıyorsun aptal" diyerek gerginliği yükseltti. 

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN SERT TEPKİ

Beşiktaş''ta kiralık olarak forma giyen Hollandalı milli oyuncu Wout Weghorst''a "aptal" diye seslenen Messi''ye en sert tepki Beşiktaş taraftarından geldi. Oyuncunun instagram ve twitter hesabının altına binlerce yorum giren Beşiktaşlı taraftarlar, Messi''yi özür dilemeye davet etti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar