NBA'de sene sonu ödüllerinde yarışacak isimler belli oldu

NBA'de sene sonu ödüllerinde yarışacak isimler belli oldu
NBA'de yılın enleri için yarışacak isimler açıklandı.

TURGAY SAKARYA/GÜNBOYU

NBA‘de sezonu sonu ödüllerinin finalist isimleri belli oldu. MVP ödülü için beklendiği gibi Giannis Antetokounmpo, Nikola Jokic ve Joel Embiid, final üçlüsünü oluşturdu.

Giannis – Jokic – Embiid üçgeni, 2020-21 sezonunun MVP sıralamasında da ilk dörtte yer alıyordu.

Ayrıca, ‘Yılın Savunmacısı Ödülü’nde de üç uzun finale kaldı. Memphis Grizzlies’ın çember altı savunucusu Jaren Jackson Jr., Cleveland Cavaliers’ın genç yıldızı Evan Mobley ve Milwaukee Bucks’ın deneyimli pivotu Brook Lopez, finalist listesine adını yazdırdı.

Diğer bir ödül olan ‘Yılın Çaylağı Ödülü’nün final üçlüsünde draftın 1 numarası Paolo Banchero yer alırken diğer iki isim, lige ilk 10’un dışında seçilerek giren Oklahoma City Thunder oyuncusu Jalen Williams ve Utah Jazz uzun Walker Kessler oldu.

Öte yandan Malcolm Brogdon, Immanuel Quickley ve Bobby Portis, ‘Yılın 6. Adamı Ödülü’ için son üçe kaldı. ‘Yılın En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncusu Ödülü’nde de finalist olmayı başaran oyuncular Lauri Markkanen, Jalen Brunson ve Shai Gilgeous-Alexander oldu.

Ligin açıklamasına göre ‘Yılın En İyi Koçu Ödülü’nde ise yarış Sacramento Kings koçu Mike Brown, Boston Celtics koçu Joe Mazzulla ve Oklahoma City Thunder koçu Mark Daignault arasında verilecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar