Nasuhi Güngör’ün ilginç ekonomi yorumu: Evde 3 TL'ye mal edilecek yemekler var!

Nasuhi Güngör’ün ilginç ekonomi yorumu: Evde 3 TL'ye mal edilecek yemekler var!
HaberTürk canlı yayınına katılan Gazeteci Nasuhi Güngör 'pahalılık sorunu nasıl çözülecek' başlığındaki tartışmadaki sözleri ile tepki çekti.

HaberTürk canlı yayınına katılan Nasuhi Güngör, halkın gündeminin birinci sırasında olan geçim sorunu ile ilgili olarak yapılan bir konuşma esnasında yaptığı yorumla tepki çekti. Yayında 'pahalılık sorunu nasıl çözülecek' başlığı altında yapılan konuşmalardaki yorumlar gerçeklikten ve halktan kopukluğu gözler önüne serdi.

Güngör, artan gıda fiyatlarının farkında olmaksızın “Neden biz toplum olarak son 10 yılda çılgınlar gibi dışarıda yemek yiyoruz? Evde 3 liraya mal edebileceğiniz şeyler...” dedi.

Bir ekmeğin bile 10 TL olduğunu bilinirken Güngör’ün sözleri özellikle de sosyal medyada büyük tepki çekti. Güngör'ün sözlerine tepki olarak yorumlarda '3 TL, değil 3 dolara bile yemek yapılamadığı' yönünde mesajlar iletildi.

Gıda fiyatlarındaki artış ile rekor kıran Türkiye’de canlı yayında Güngör’ün sözleri dikkat çekti. Öte yandan Güngör’ün sözlerinde ifade ettiği 3 liraya evde yapabilecek yemek ise merak konusu oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar