Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bu banka 10.000 TL faizsiz kredi verecek

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bu banka 10.000 TL faizsiz kredi verecek
Nakit ihtiyacını bankalardan karşılamak isteyen vatandaşlara iyi haber İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası, hemen başvuru yapana hemen 10.000 TL nakit avans sağlanacağını duyurdu. Peki İş Bankası nakit avanstan faydalanmanın şartları neler? İş Bankası’ndan nasıl nakit avans alınır? İş Bankası nakit avans başvuruları ne zaman? İşte detaylar…

Ekonomik krizden etkilenen vatandaşlar çözümü banka kredilerinde arıyor. Bankaların faiz oranları da son günlerde giderek yükseliyor. O nedenle faizsiz kredi veren bankalar, faizsiz nakit avans veren bankalar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Nakit paraya sıkışan vatandaşa güzel haberi Türkiye İş Bankası duyurdu.com nakit ihtiyacına çözüm İş Bankası'nda faizsiz olarak geldi. 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans vereceğini duyuran İş Bankası detayları tek tek açıkladı.

YENİ MÜŞTERİLERE İŞ BANKAISNDAN FAİZSİZ NAKİT AVANS

Türkiye İş Bankası Sabah saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden bir son dakika duyurusu yayınladı. Bankadan yapılan açıklamaya göre 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapan yeni müşterilere tam 0.000 TL faizsiz nakit avans verilecek. İş Bankası faizsiz taksitli nakit avans kampanyası yeni müşteri olanlar için sağlanacak. Kampanyaya katılmak için öncelikle İŞCEP mobil uygulamasını cep olarak yüklemek gerekiyor.

İŞ BANKASI 10.000 TL FAİZSİZ NAKİT AVANSTAN NASIL FAYDALANILIR?

İş Bankası tarafından sağlanan faizsiz nakit avans kampanyasına katılmak isteyenlerin yukarıda da belirtildiği gibi İş Bankası'nın mobil uygulamasını cep telefonuna yüklemeleri gerekiyor. Hemen ardından müşteri olmak istiyorum butonuna tıklayarak Burada bulunan formu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmanız gerekiyor. Sonra da onaya göndererek İş Bankası'nın yeni müşterisi olabilirsiniz. İş Bankası müşterisi olduktan sonra faizsiz nakit avans kullanımı için kredi kartı başvurusu yapma şartı aranıyor.

İŞ BANKASI TAKSİTLİ FAİZSİZ NAKİT AVANS GERİ ÖDEMELERİ NASIL OLUYOR?

Sadece müşterilerine yönelik faizsiz taksitli nakit avans kampanyası yapan İş Bankası kredi kartı kullanıcılarına dakikalar içinde faizsiz taksitli nakit avans imkanı sağlıyor. Başvurusu onaylanan İş Bankası müşterileri beklemeden hemen ATM'den ödeme alma hakkına sahip oluyorlar. Türkiye İş Bankası müşterilerine sunulan bu ayrıcalıkta geri ödemeler 6 ay vadeli olarak yapılabiliyor. Yani bugün İş Bankası'ndan faizsiz nakit avans kullanan müşteriler 6 ay içinde eşit taksitlerle geri ödeme imkanını yakalıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar