Mustafa Sarıgül: İmamoğlu'nun başkan olmasında katkım büyük!

Mustafa Sarıgül: İmamoğlu'nun başkan olmasında katkım büyük!
Son dönemde yaptığı açıklamalar ile adından söz ettiren Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, TV100'de katıldığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapmasında kendisinin de payı olduğunu açıkladı.

SARIGÜL: İMAMOĞLU'NUN BAŞKAN OLMASINDA KATKIM BÜYÜK!

Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi''nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan ve uzun yıllar Şişli''de Belediye Başkanlığı görevini de yürüten Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı tv100 canlı yayınında ses getirecek iddialarda bulundu.

tv100''ün sevilen programı Yüzler Kulübü''ne konuk olan Sarıgül, şu anda İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu''nun Beylikdüzü Belediyesi için aday gösterilmesinde rolü olduğunu açıkladı.

Mustafa Sarıgül, şunları söyledi:

Ekrem Bey’in Belediye Başkanı adayı olmasında benim çok büyük bir katkım oldu. Sayın Mesut Yılmaz beni 3 kez aradı şans verilmesini istedi, benimde kırmam mümkün değildi. İyi ki de olmuş.

Muhalefet partilerinin görevi iyi bir Cumhurbaşkanı adayı hazırlamak. Muhalefet partisi kazanacak aday çıkararak bir görev değişikliği yapar ‘Ben adayım’ demekle olmaz. Bu sistemde tek başına aday bir şey yapamaz, kadrosunu da çıkarması lazım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar