Mustafa İnal Doğan'dan itibar suikastine açıklama

Mustafa İnal Doğan'dan itibar suikastine açıklama
'FETÖ Borsası'na bomba gibi düşecek rüşvet pazarlığı' iddiasıyla, Halk TV muhabiri Seyhan Avşar, bir haber duyurusunda bulundu. Avşar'ın paylaşımı üzerinden bazı haber siteleri ve gazeteler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Mustafa Doğan İnal'a itibar suikastine girişti. Avşar ise hazırladığı haberin İnal'la alakalı olmadığını açıkladı. Mustafa Doğan İnal da sert bir açıklama yaptı ve dava açacağını söyledi.

Geçtiğimiz saatlerde Halk TV’den bir video yayımladı. Videoda Erdoğan’ın, FETÖ borsası ile de gündeme gelmiş avukatı ile savcı arasındaki rüşvet pazarlığının açıklanacağı söylendi.

Haberin Halk TV muhabiri Seyhan Avşar’a ait olduğu da belirtildi.

Avşar''ın Twitter paylaşımı üzerine bazı internet siteleri ve gazeteler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın avukatlarından Mustafa Doğan İnal olduğunu işaret etti.

Muhabir Avşar''ın bu paylaşımından hemen sonra Erdoğan’ın avukatı Mustafa Doğan İnal''ı yine hedef aldılar ve Seyhan Avşar üzerinden İnal''la ilgili olumsuz haberler yapmaya başlayıp, karalama kampanyası yürütüp, itibar suikastı yaptılar.

Eş zamanlı olarak bazı internet siteleri ve bazı Twitter hesaplarından Mustafa Doğan İnal''a yönelik iftiralar atmaya başladı. Savcı ile pazarlık yapan ismin İnal olduğu öne sürüldü. Avşar ise hazırladığı haberin İnal ile ilgisi olmadığını Twitter hesabından açıkladı.

Avşar, "Cumhurbaşkanı’nın avukatlarından Mustafa Doğan İnal tarafıma ulaştı. Yarın yayınlanacak haberime ilişkin bazı haber sitelerinde kendisinin fotoğrafının kullanıldığı belirtti. Haberimizde ismi geçen avukat İnal değil. Bilginize…" ifadelerini kullandı.

Seyhan Avşar üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın avukatı Mustafa Doğan İnal''a itibar suikasti

"DAVA AÇACAĞIM"

Mustafa Doğan İnal da sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı ve bu iftiralara karşı dava açacağını söyledi. Yapılan paylaşımda, "Sosyal mecrada dolaşan ve benle alakası olmayan bu iftiralar için dava açacağım. Bu itibar suikastlarının bir karşılığı olacak. Haber adı altında bir sürü yalan ve iftira. Bunu yayanların maksadını çok iyi biliyorum. Haber sahibi de zaten benle alakası olmadığını yazdı" dedi.

Seyhan Avşar üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın avukatı Mustafa Doğan İnal''a itibar suikasti - Resim : 2

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar