Mustafa Günaydın kimdir? AKP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın aslen nereli, kaç yaşında?

Mustafa Günaydın kimdir? AKP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın aslen nereli, kaç yaşında?
AKP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olan Mustafa Günaydın'ın kim olduğunu vatandaşlar merak ediyor. Peki Mustafa Günaydın kimdir? AKP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın aslen nereli, kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) İstanbul ilçe belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın oldu. Peki Mustafa Günaydın kimdir? AKP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın aslen nereli, kaç yaşında?

MUSTAFA GÜNAYDIN KİMDİR?

Mustafa Günaydın, 29 Ağustos 1971 tarihinde İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Mustafa Günaydın Nişantaşı Üniversitesi İç Mimarlık ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sırasında çift dal lisans eğitimi almış ve Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi dalında yüksek lisans yapmıştır.

1957 yılında kurulan Tekstil ve İnşaat firmasının ikinci kuşak temsilcisi olan Günaydın, firmanın yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenmektedir. 2024 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olduğu Beylikdüzü ilçesinde ise Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti görevi yapmıştır.

Siyasi kariyerine 2009-2014 yılları arasında AKP Belediye Meclis Üyesi olarak adım atan Günaydın, 2019 yerel seçimlerinde Beylikdüzü ilçesinden Büyükşehir Meclis Üyesi adayı olmuştur. 1 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşen Beylikdüzü 4. Olağan Kongresinde AKP'den Beylikdüzü İlçe Başkanı görevine getirilmiştir.

Evli ve üç çocuk babası olan Mustafa Günaydın'ın bir torunu bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar