Mustafa Denizli'nin kızı o ilçeden aday oldu!

Mustafa Denizli'nin kızı o ilçeden aday oldu!
CHP MYK, İzmir Çeşme için aday adaylığını açıklayan tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lal Denizli'yi, babasının memleketi Çeşme'den aday gösterme kararı aldı.

İki gün süren İzmir'de aday belirleme maratonunu tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cemil Tugay'ı aday olarak belirlerken, Çeşme için Lal Denizli'nin ismi üzerinde anlaşmaya vardı.

chp-mustafa-denizlinin-kizi-lal-denizliyi-aday-gosteriyor-tsie-1.webp

Lal Denizli, İzmir'in Altay kulübünün futbolcusu olan babası Mustafa Denizli'nin izinden giderek Milli Futbol Takımı'nın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş'ın da teknik direktörlüğünü yapmış bir isim. 32 yaşındaki Denizli, CHP'den aday adaylığı için başvuruda bulunan Urla'dan değil, babasının doğduğu ve aile köklerine sahip olduğu Çeşme'den aday olarak önerildi.

tsiraoels06grwfbk51sqg.webp

Lal Denizli, aday olarak isminin duyurulmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Denizli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“14 yıllık yolculuğumda tek bir gün bile "ben" demedim; daima biz olmak için mücadele verdim. Hiç bir zaman görev seçen olmadım. Halkımız için, partimizin verdiği her görevi layıkıyla yerine getirmeye özen gösterdim. Tıpkı bugün olduğu gibi...

Başta kıymetli Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, desteğini esirgemeyen değerli başkanlarım Merkez Yürütme Kurulu üyelerimize, partimizin üst kurulu Parti Meclisi üyelerimize ve süreç boyunca daima yolculuğuma destek olan partili tüm yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Çeşme; ailem, memleketim, yuvam, huzurum ve mücadelem...

Biz, bundan bir asır önce Çeşme topraklarına göçmüş bir aileyiz. Ailem, 100 yıldır tüm varlığını, emeklerini ve köklerini bu topraklarda koruyor.

Sakızından kavununa, sokaklarından caddelerine, köyünden kumsalına, denizinden rüzgarına zeytin ağaçlarına kadar her şeyiyle eşsiz olan güzel Çeşme'nin, sadece Türkiye'nin değil; dünyanın örnek belediyelerinden biri olması için çok çalışacağız. Katılımcı, insana saygılı, çocuklarla dost, hayvanlara şefkatli bir yönetim anlayışımız olacak. Yapılacak çok şey, yürünecek çok yol var.

Çeşme'li yol arkadaşları olarak, Çeşme için emekleri çok büyük olan mevcut belediye başkanımız Sayın Ekrem Oran'a ve geçmiş dönem belediye başkanlarımıza da hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Birlikte başardık, birlikte başaracağız.”

l2.webp

LAL DENİZLİ KİMDİR?

Lal Denizli, 1991 yılında dünyaya geldi.

Milli Futbol Takım'ın yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş’ın da teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Denizli ile Çiğdem Kayalı'nın kızıdır.

Uzun yıllardır İzmir'de CHP Gençlik Kolları'nda aktif olarak çalışan Lal Denizli, Pierre Loti Fransız Lisesi'nin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nü tamamladı ve ardından uluslararası ilişkiler alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar