Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı oldu!

Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı oldu!
Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli Çeşme Belediye Başkanı seçildi.

31 Mart seçimlerinin sonuçları netleşmeye başlarken, Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı olarak tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lâl Denizli seçildi.

Mynet'in haberine göre CHP'nin İzmir Çeşme Belediye Başkan adayı olarak yarışan Lâl Denizli, ilçedeki sandıkların yüzde 70'ten fazlasının açıldığı dönemde yüzde 56,07 oranında oy alarak seçimi kazandı. Denizli'nin en yakın rakibi MHP'den Esat Tanık ise yüzde 33,63 oy oranında kaldı.

Lâl Denizli kimdir?

1991 doğumlu olan Lâl Denizli, Türkiye'nin milli futbol takımı yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş gibi önemli kulüplerin teknik direktörlüğünü yapmış olan Mustafa Denizli'nin kızı olarak tanınıyor. Pierre Loti Fransız Lisesi'nden mezun olan Denizli, daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nden mezun oldu ve ardından Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans eğitimi aldı.

Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı Lâl Denizli, genç yaşına rağmen siyasete olan ilgisi ve deneyimiyle dikkat çekiyor. Seçim zaferiyle birlikte, ilçenin geleceği ve kalkınması için önemli projelerin altına imza atmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar