Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a kavgada bile söylenmeyecek sözler

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a kavgada bile söylenmeyecek sözler
Galatasaray Spor Kulübü Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluklarını TFF'den talep etmesi üzerine çok sert açıklamalarda bulundu. Mustafa Cengiz Ali Koç için, "Çoluk çocuk" ifadesini kullandı. 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz GS TV canlı yayınında Fenerbahçe ve Başkanı Ali Koç'u çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'nin 28 Şampiyonluk için yaptığı girişimin reddedilmesi için TFF'ye başvuru yaptıklarını ifade eden Cengiz, "Hukukçularla da tarihçilerle de görüştük. 6 sayfaya zor indirdik. Haklı olan bir şeyi savunmak çok zor. Tahkim reddetmiş, TBMM reddetmiş. Daha neye uğraşıyorsunuz? Yeni delil de yok. Devamlı bunu kaşıyorlar. Beşiktaş'ın da 20 şampiyonluğunu tanıyoruz diyorlar. Tanımak bir devlete, cumhuriyete aittir. Sen kimsin! Şecaati arz ediyor, şecaat arz ederken sirkatini söylüyorlar. Hırsızsınız demiyorum ama yanlış yapıyorlar. Yarın bu gelişir 1959'dan öncesi olabilir. Öncesinde Siyah Çoraplılar vardı, İngiliz kulüpleri olabilir. Onlar da hak iddia edebilirler." dedi. 

"ALİ KOÇ GİBİ ÇOCUK DEĞİLDİ"

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ı kastederek "Fenerbahçe camiasına saygı duyarım ama eski başkanları bu konunun üstünde çok durmazdı çünkü tecrübeliydi." diyen Cengiz, "Çoluk çocuk değildi, bu işi bilen bir adamdı. Onun adalet ve hukuk anlayışı farklıydı. Bu tip Bizansları sevmezdi." ifadelerini kullandı. 

AZİZ YILDIRIM DA TALEP ETMİŞTİ 

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin 2013-2014 sezonundaki şampiyonluk kutlamalarında yaptığı konuşmada “Gerçekte 28’inci, bugünkü 19’uncu şampiyonluğumuz" ifadesini kullanmıştı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar