Mustafa Ceceli, eşi ile beraber pandeminin acısını çıkartıyor

Mustafa Ceceli, eşi ile beraber pandeminin acısını çıkartıyor
Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki gün bir AVM’de eşi Selin İmer ile görüntülendi. Uzun süredir sıkı bir konser maratonunda koşturan Ceceli, birkaç günlük konser boşluğunu eşi ile doldurdu. Avm’de yemek yiyen çift, daha sonra alışverişe başladı.

İstinyepark’ta görüntülenen Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer, AVM’nin restoranında baş başa yemek yedikten sonra alışverişlerini tamamlayıp, muhabirlerle sohbet etti Ünlü şarkıcı, "Her şey yolunda, çok çalışıyorum. Pandemi döneminin acısını çıkarıyoruz" dedi

Mustafa Ceceli''nin eşi Selin İmer''den bebek açıklaması

Gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak objektiflere poz veren çiftten Ceceli, muhabirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Mustafa Ceceli-Selin İmer ''Birbirimize ''aşkım'' diye hitap ediyoruz'' -  Kültür-Sanat - www.abdpost.com Amerika''dan Haberler

"HERŞEY YOLUNDA ÇOK ÇALIŞIYORUM”

Mustafa Ceceli, "Her şey yolunda, çok çalışıyorum. Birkaç günlük boşluğum vardı, stüdyoya girdim ve okumalarımı yaptım. Şimdi konser maratonuna kaldığım yerden devam edeceğim. Pandemi döneminin acısını çıkarıyoruz. Bu ara çoğu sanatçı arkadaşımla havaalanında karşılaşıyoruz. Herkes konser maratonunda, işlerimiz çok şükür yoluna girdi" dedi.

İkili, daha sonra kendilerini almaya gelen özel araçlarına binerek, alışveriş merkezinden ayrıldı.

Mustafa Ceceli''nin eşi Selin İmer kimdir, ne zaman evlendiler? Mustafa  Ceceli kimdir, kaç yaşında?

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar