Murat Kurum’a esnaf ziyaretinde yoğun ilgi! Alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı

Murat Kurum’a esnaf ziyaretinde yoğun ilgi! Alkışlar ve tezahüratlarla  karşılandı
Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge esnafını ziyaret eden Kurum ilgiyle karşılandı.

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beşiktaş Ortaköy Mahallesi esnafını ziyaret etti. Ziyaretler sırasında ilgiyle karşılanan Kurum'a İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Ortaköy esnafı, Kurum'u "En büyük başkan bizim başkan", "Bu işi bir tek siz yaparsınız, başka kimse yapmaz", "İstanbul muradına erecek" sözleriyle ve alkışlarla coşkuyla karşıladı.

aw147567-04.jpg

VATANDAŞLARDAN ÖVGÜ

Sanatçı Ozan Nihat'ın Murat Kurum için yazdığı “Başkanım geldi buraya, aramızda Murat Kurum. Hoş geldin Beşiktaş’a, ayağın değmesin taşa. Selam verdin esnaf kardeşe, aramızda Murat Kurum” şeklindeki dörtlüğe çevredekiler alkışlarla eşlik etti. Vatandaşlar daha önce kimsenin kendilerini ziyaret etmediğini belirterek, Kurum'a teşekkür etti. Bir esnaf ise Kurum'a, "Murat Kurum gelecek, İstanbul rahata kavuşacak" diyerek desteğini dile getirdi.

aw147567-07.jpg

AKP VE MHP STANTLARINI GEZDİ

Kendi yazıp bestelediği "İstanbul'un Muradı" adlı şarkıyı Murat Kurum'a dinleten Emre Fırat, Kurum'un çalışmalarında kullanacağını ifade ettiğini belirtti. Kurum, ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirerek hatıra fotoğrafı çektirdi. AKP ve MHP'nin seçim stantlarını da ziyaret eden Kurum, parti üyeleriyle sohbet ettikten sonra alandan ayrıldı.

aw147567-02.jpg

aw147567-03.jpg

aw147567-06.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar