Murat Kurum gençlerle bir araya geldi: İstanbul’umuzu teknolojinin merkezi yapacağız

Murat Kurum gençlerle bir araya geldi: İstanbul’umuzu teknolojinin merkezi yapacağız
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Kurum, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Yerel seçimleri için geri sayım devam ederken, adaylar projelerini vatandaşlara duyurmak için sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Seçimin kritik şehirlerinden olan İstanbul’da da adaylar ilçe ilçe gezip vatandaşlara projelerini anlatıyor.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimler kapsamında, bir etkinlikte gençlerle buluştu.

ggydl81wqaawebn.jpeg

Gençlerin teklifini kırmayarak etkinliğe katılan Kurum, gençlerle özel olarak ilgilendi. Kurum, gençlerin hayalleriyle şekillenen projeleri dinledi. Bugün Pendik Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada, gençlerin gelecek vizyonunu ve projelerini dinleyen Kurum, sosyal medya hesapları üzerinden bu deneyimi paylaştı.

ggydl8uxaaaz9xk.jpeg

Murat Kurum, yaptığı paylaşımda, "Diji İstanbul" vizyonunun altını çizerek, bu vizyonun, İstanbul'u teknolojinin merkezi haline getirmeyi amaçladığını belirtti.

ggydl8sxaaa5ku4.jpeg

Ayrıca, Nisan ayından itibaren girişimci projelere sağlanacak desteklerle gençlerin girişimci olmalarını teşvik edeceklerini söyleyen Kurum, bu sayede İstanbul'un daha üretken bir kent haline geleceğini vurguladı. Kurum, geleceği birlikte inşa etme sözü verdi.

murat-kurum.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar