Mülakatsız ve KPSS şartsız! Sağlık Bakanlığı'ndan dev işçi alımı

Mülakatsız ve KPSS şartsız! Sağlık Bakanlığı'ndan dev işçi alımı
2023 yılı içinde Sağlık Bakanlığı, İŞKUR üzerinden geniş çaplı bir işçi alımı yapacak. Bu alımlarda adayların herhangi bir mülakata girmeleri gerekmeyecek ve KPSS şartı aranmayacak.

2023 yılında Sağlık Bakanlığı, İŞKUR üzerinden KPSS şartı aranmadan sürekli işçi alımı gerçekleştirecek. Bu alımlar kapsamında, güvenlik görevlisi, temizlik personeli, klinik destek elemanı, hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi gibi hastane işlevlerini destekleyecek kadrolar için personel alınacak. Ayrıca, hemşire, ebe, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, ATT ve sekreter gibi sağlık personeli de alım sürecine dahil edilecek.

KPSS VE MÜLAKAT ŞARTI ARANMAYACAK

Bu alımlar için İŞKUR aracılığıyla başvuru süreci işletilecek ve adayların herhangi bir mülakata girmeleri gerekmeyecek. KPSS şartı da aranmayacak. Başvurular kura sistemiyle yapılacak ve ilkokul mezunları da dahil olmak üzere geniş bir kesim başvurabilecek. Başvuru sonrasında ise adaylar, kura çekimi ile pozisyonlara atanacaklar.

ALIM YAPILACAK DİĞER KADROLAR

Ayrıca, elektrikçi, bilgisayar sistem kurulum ve bakım onarımcısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, inşaat boyacısı ve boyacı gibi farklı kadrolar için de alım yapılacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar