Müküs Çayı'na düşen hemşire 17 gündür aranıyor

Müküs Çayı'na düşen hemşire 17 gündür aranıyor
Siirt’in Pervari ilçesinde, Müküs Çayı’na düşen meslektaşını kurtarmak için suya girdikten sonra kaybolan hemşire Eyyüp Güneş’in arama çalışmalarında 17’nci güne girilmesine rağmen hala bulunamadı. Bitlis ve Van’dan gelen 140 kişilik ekip, Güneş'i arıyor.

11 Haziran’da Pervari ilçesine bağlı Beğendik beldesindeki Müküs Çayı’nda korkutan anlar yaşandı... Sağlık çalışanları, Müküs Çayı’na piknik yapmak için geldi. Çay kenarına sofra kuran sağlık çalışanlarından biri olan hemşire Halime Timurtaş, suda elini yıkamak için harekete geçti. Elini yıkadığı sırada dengesini kaybederek suya düştü.

Arkadaşları akıntıya kapılan Timurtaş’ı görünce, kurtarmak için suya girdi. Suya giren arkadaşlarından bazıları boğulma tehlikesi geçirdi. Timurtaş ile 5 arkadaşı, çevredekilerin de yardımıyla sudan çıkarıldı ancak hemşire Eyyüp Güneş kayboldu.

İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı Halime Timurtaş, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Öte yandan Eyyüp Güneş için de arama çalışması başlatıldı ancak 17 gündür sonuç alınamadı. Suyun debisinin yüksekliği ile zorlu tabiat şartlarına rağmen Bitlis ve Van''dan gelen 140 kişilik ekip, insansız hava aracı desteğiyle arama çalışmalarını sürdürüyor.

Çaya düşen hemşireyi arama çalışmalarında 17’nci gün

Çaya düşen hemşireyi arama çalışmalarında 17’nci gün

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar