Muhtar Baytemur mazbatasını aldı: Şimdi mahallemize hizmet zamanı

Muhtar Baytemur mazbatasını aldı: Şimdi mahallemize hizmet zamanı
31 Mart yerel seçimlerinde Esentepe Mahallesi muhtar adayı seçilen Hacı Baytemur, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak göreve başladı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İstanbul’un Sultangazi ilçesinden Esentepe Mahallesi muhtar adayı seçilen Hacı Baytemur, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak göreve başladı.

93674395-4263-49fb-b4b8-1bd5b24f1be2.jpeg

Seçim sürecinde halkla iç içe olan ve yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Baytemur, mazbata sevincini kurban keserek kutladı.

Mahallede yıllardır muhtarlık yapan rakibini farkla yenen Baytemur, seçim süresince kendisine ve ekibine destek veren mahalle sakinlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

36cb098c-904e-425a-be93-0bf721be957b-1.jpeg

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ'

Mazbatasını aldığı andan itibaren Esentepe Mahallesi için hizmete koyulacağının sözünü veren Baytemur, ''Muhtarlık kararı aldığımız günden itibaren gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük. Mahalle sakinlerimize kendimizi, neler yapabileceğimizi, neler yapmak istediklerimizi anlattık. Uzun bir süreç oldu. Seçim sürecinde hiçbir dedikoduya kulak asmadık, sadece seçime odaklandık. Mahalle sakinlerimizin yüksek oranda gösterdiği teveccüh ile muhtarlık seçimini kazandık. Şimdi mahallemize hizmet zamanı. Mahallemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar