Muharrem İnce: Muhalefet bu seçimde hüsrana uğrayacak

Muharrem İnce: Muhalefet bu seçimde hüsrana uğrayacak
31 Mart seçimlerinde partisinin ittifakta yer almayacağını bildiren Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, CHP Genel Başkanı Özel ve İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu ile görüştüğünü belirterek, "Onlarla anlaşamadık" dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Gaziantep'te düzenlenen bir etkinlikte partilileriyle bir araya geldi ve iktidarın ekonomi politikalarını eleştirirken muhalefetin de 31 Mart yerel seçimlerde hüsrana uğrayacağını belirtti.

İnce, Türkiye'nin yanlış ekonomi politikaları nedeniyle derin bir yoksulluğa sürüklendiğini ifade etti.

Türkiye'nin en verimli topraklarından geçtiklerini söyleyen İnce, tarlada ürünlerin bedava olduğunu ancak marketteki fiyatların yüksekliği nedeniyle halkın yoksullaştığını dile getirdi. Ayrıca, Türkiye'nin son altı yılda altı farklı Merkez Bankası Başkanı gördüğünü vurgulayarak ekonomideki belirsizliklere dikkat çekti.

CHP'nin genel seçimlerde Gelecek, Deva ve Saadet Partisi'ne 39 milletvekili vermesini eleştiren İnce, sonrasında oluşturulan grup içinden bir milletvekilinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nden aday olmasını sert bir dille eleştirdi.

İnce, muhalefetin içindeki anlaşmazlıkları ve çekişmeleri "şaşkınlıkla izlediğini" belirtti.
İnce, ittifak için CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü ancak anlaşamadıklarını söyledi İnce, 1 Nisan gününde işin ciddiyetinin ortaya çıkacağını söyledi. İnce, Memleket Partisi olarak 81 ilde seçime girmeyi planladıklarını ve ne kadar fazla yerden girebilirlerse partiyi o kadar iyi temsil edebileceklerini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar