Müge Anlı'yı şaşkına çeviren olay! Karne almaya gidiyorum diye çıkıp kendisinden 32 yaş büyük öğretmeniyle evlendi

Müge Anlı'yı şaşkına çeviren olay! Karne almaya gidiyorum diye çıkıp kendisinden 32 yaş büyük öğretmeniyle evlendi
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan bir ailenin anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi. 18 yaşındaki B. A. "karne almaya gidiyorum" diyerek çıktı, kendisinden 32 yaş büyük öğretmeniyle evlendi.

GÜNBOYU HABER MERKEZİ

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 18 yaşındaki B. A.'nın ailesi konuk olarak katıldı. Manisa'daki evinden karnesini almak için ayrılan 18 yaşındaki B. A.'nın kendisinden 32 yaş büyük olan öğretmeniyle evlenip kaçtığı öğrenildi. Evladının bulunması için programa katılan Hüseyin A. ile eşi Oya A .açıklamaları üzerine sinirlenen Müge Anlı, "Böyle öğretmen yerin dibine batsın" çıkışında bulundu.

"DUYGUSAL BAĞIM VARDI"

Açıklamalar üzerine canlı yayına bağlanmak durumunda kalan B.A Müge Anlı'nın "Kızım ne işin var senin öğretmeninin yanında?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Biz evlendik Müge Hanım. Düzgün bir şekilde konuştuk. Ailem kabul etti. Ama niye oradalar anlamıyorum yani. Kendi rızamla evlendim. Bak tekrar söylüyorum, mutluyum! Duygusal bir bağım vardı. Nisan ayından sonra kendisine bunu söyledim. 'Böyle bir şey olmaz, annen baban kabul etmez. Benden uzak dur dedi. Ama ben uzak durmadım"

"BEN EVLENMESİNİ İSTEDİM"

B. A’nın açıklamaları üzerine kısa süreli şaşkınlık yaşayan Müge Anlı'nın "Sen ne zamandır öğretmeninle birliktesin? 50 yaşındaki bir adam karısından boşanıp 1 aydır kendisinden hoşlanan öğrencisine mi nikah kıydı? Madem benden hoşlanıyorsun evlenelim mi dedi?" soruları üzerine genç kız, "Ben evlenmesini istedim" yanıtını verdi. 'Karne almaya gidiyorum' diyerek 32 yaş büyük öğretmeniyle evlenen B. A.'nın gözü yaşlı ailesi ise "Evine geleceksin biz arkandayız. Psikolojin yerinde değil. Biz senin arkandayız" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar