Müge Anlı'ya çıkıp 30 gün boyunca kayıp kızını aradı! Acılı babadan kötü haber geldi

Müge Anlı'ya çıkıp 30 gün boyunca kayıp kızını aradı! Acılı babadan kötü haber geldi
Müge Anlı'nın programına çıkarak 21 yaşındaki kayıp kızını arayan Mehmet Hanefi Çagana evinde silahla intihar etti. Bugün canlı yayına çıkan Rukiye Çagana, "Kendi hırsından beni öldüremediği için kendini öldürdü" dedi.

Bir süredir 21 yaşındaki kayıp kızı Rukiye Çagana'yı aramak için Müge Anlı'nın programına çıkan Mehmet Hanefi Çagana, dün evinde silahla intihar etti. Bugün canlı yayına çıkan Rukiye Çagana, "Ben buraya gelmeseydim, bugün benim ölüm haberimi alacaktınız. O pompalı tüfeği benim de kafama dayadı. Kendi hırsından beni öldüremediği için kendini öldürdü" şeklinde konuştu.

aw915262-02.jpg

EVİNDE İNTİHAR ETTİ

Kızından haber alamayan baba Çagana'nın bugün intihar ettiği öğrenildi. Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak'ta bulunan bir evde silah sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken kimlik tespiti yapan polis ekipleri ise şahsın Mehmet Hanefi Çagana olduğunu aktardı.

aw915262-01.jpg

KIZI RUKİYE "KENDİ HIRSINDAN BENİ ÖLDÜREMEDİĞİ İÇİN KENDİNİ ÖLDÜRDÜ"

Bugün Anlı'nın programına çıkan Çagana'nın kızı Rukiye açıklamalarda bulundu. Çagana, "Ben buraya gelmeseydim, bugün benim ölüm haberimi alacaktınız. O pompalı tüfeği benim de kafama dayandırdı. Her olayda bu silah ortaya çıkıyordu. 33 gündür her şeyi biliyordu, ama neden dün kendini öldürdü? Çünkü kendi çapında beni aramaya çalıştı. Kendi çapında beni bulabilseydi, ben ölü olacaktım. Kendi hırsından beni öldüremediği için kendini öldürdü" ifadelerini kullandı.

-004.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar