Müge Anlı gördükleri karşısında şoke oldu! 24 yaşındaki sevgilisi 40 yaşındaki annesiyle kaçtı

Müge Anlı gördükleri karşısında şoke oldu!  24 yaşındaki sevgilisi 40 yaşındaki annesiyle kaçtı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Programa katılan 18 yaşındaki Nehir, çocuğunun babası olan 24 yaşındaki sevgilisinin annesiyle birlikte kaçtığını söyledi. Canlı yayına bağlanan sevgilisinin sözleri şoke etti.

Bu şaşırtıcı olay, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşandı. Programda adı Nehir olan 18 yaşındaki genç kadın, resmi olarak evli olmamalarına rağmen "eşim" dediği ve 1 yaşında bir çocuğu bulunan 24 yaşındaki sevgilisinin, 40 yaşındaki annesiyle kaçtığını açıkladı.

Nehir, annesi ve sevgilisinin kaçarken 2 adet burma bilezik, bir cumhuriyet altını ve 11 bin TL nakit parayı da yanlarında götürdüklerini ifade etti.

2-pxir.webp

BİR DE ÖPÜYOR YAZIKLAR OLSUN!

Canlı yayında, Nehir'in 40 yaşındaki annesi ve 24 yaşındaki sevgilisinin TikTok videoları da paylaşıldı. Müge Anlı, bu görüntüler karşısında şaşkınlığını dile getirerek, "Bir de öpüyor. Yazıklar olsun!" şeklinde eleştirilerde bulundu.

3-htyo.webp

KAÇMADIM SADECE MÜSTAKBEL KAYINVALİDEME YARDIM ETTİM

Sevgilisi, görüntüler yayınlandıktan sonra canlı yayına bağlanarak, "Gelecekteki kayınvalidemle kaçmadım, sadece yardım ettim" şeklinde açıklamada bulundu.

5-ev5d.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar