MSB duyurdu: Alçak terör örgütünün saldırısında 4 mehmetçik yaralandı

MSB duyurdu: Alçak terör örgütünün saldırısında 4 mehmetçik yaralandı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/YPG tarafından Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırıldığı ve 4 askerin saldırı sonucu yaralandığı duyuruldu.

Gökmen Örkmez / Günboyu 

Hain terör örgütü PKK/YPG, Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki Türk askerinin bulunduğu üs bölgelerine yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı.

Saldırı sonucu 4 mehmetçik yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı yaralı askerlerin Kilis Devlet Hastanesi''ne sevk edildiğini açıkladı.

"MİSLİYLE KARŞILIK VERİLİYOR"

Bakanlık''tan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesine tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhâl güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor." ifadeleri kullanıldı. 



Bakanlık tarafından belirlenen terör hedeflerine yönelik başlatılan saldırıların görüntüleri de kamuoyuna sunuldu

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar