Olay dizinin akıbeti ne oldu?

Olay dizinin akıbeti ne oldu?
Netflix’in dikkat çeken dizisi Monster, ikinci ve üçüncü sezon için onay aldı. Katil karaktere kitle tarafından sempati duyulmasından 2. ve 3. sezona antoloji olarak devam edeceği öğrenildi.

Bugün Netflix tarafından yapılan bir açıklamaya göre,  Monster (Canavar) dizisinin 2. ve 3. sezonlarının onaylandığı açıklandı. Netflix’in dikkat çeken dizisi dünyadaki en azılı seri katillerden olan Milwaukee Canavarı olarak da bilinen Jeffrey Dahmer’ın hayatını ve işlediği cinayetleri konu alan Canavar (Monster) dizisi, geçen ay Netflix’te yayınlanmış ve çok büyük ilgi görmüştü. Dahmer’ı anlatan dizi sosyal medyada  yeniden konuşulmasına neden olmuş. Bir insanın nasıl bu kadar vahşi olabileceğinin düşünülmesine neden olmuş.

2. VE 3. SEZON ANTOLOJİ OLARAK KALDIĞI YERDEN BAŞLAYACAK

İlk sezonun final bölümünde Jeffrey Dahmer’ın ölümünün ardından dizinin bittiği düşünülürken, gelecek olan yeni sezonlar kitleyi meraklandırdı.

"ANTOLOJİ DİZİ" NE DEMEK 

Antoloji dizi her bölümde ya da her sezonda farklı bir karakterin hikayesinin anlatıldığı ve genellikle (antolojinin türüne göre) bölüm ya da sezonlar arasında bağlantıların olmadığı yapımlar. Yani dizinin 2. ve 3. sezonlarında Jeffrey Dahmer yerine diğer seri katillerin hayat hikayelerine yakından bakılacak.

Netflix’in İçerik Yöneticisinin yaptığı açıklamaya göre, dizinin İngilizce dilinde en çok aranan ikinci, diğer tüm dillerde ise en çok aranan üçüncü dizi olduğunu vurgulayarak izleyicilerin bu tarz bir psikopatın karanlık dünyasını merak ettiklerini aktardı. Dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı hakkında ise henüz bir açıklama gelmedi. (The Hollywood Reporter)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar