Ünlü oyuncu Fırat Tanış’tan Kulüp açıklaması!

Ünlü oyuncu Fırat Tanış’tan Kulüp açıklaması!
Katıldığı bir programda kendisine sorulan soruları cevaplayan Fırat Taniş, Kulüp ile ilgili heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

Netflix’te yayımlanan, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan ikilisinin yönettiği, dram türündeki dizi Kulüp, ilk sezonu ile izleyenleri büyülemişti.

Dizinin başrol kadrosunda; Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger gibi önemli isimler bulunuyor.

Dizinin hikayesinde, 1950''li yılların İstanbul''unda, 17 yıldır bulunduğu hapisten genel afla çıkan Matilda (Gökçe Bahadır), kendisini hiç tanımayan kızı Raşel (Asude Kalebek) ile ilişki kurmaya çalışır. Matilda’nın hapiste olduğu yıllarda yetimhanede büyüyen Raşel’e ailesiyle ilgili başka bir hikâye anlatılmıştır. Anne-kız karşı karşıya geldiklerinde ilişki kurmakta güçlük çekerler. Bu konu ve yan konu üzerinden giden yapımda, azınlıklara yapılan ayrımcı dilde işlenmektedir.

Kulüp’te Çelebi karakterine can veren Fırat Taniş, NTV’de yayımlanan ve Ahmet Mümtaz’ın sunduğu Empati programına konuk oldu.

İş yoğunluğundan bahseden Taniş, sevilen dizinin 2. sezon çekimlerinin devam ettiğinden bahsetti.

2. sezonu 8 bölümden oluşacak dizinin, ne zaman yayına gireceği ise henüz net değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar