Ünlü model iddialı mayosuyla kamera karşısına çıktı! Az kalsın frikik veriyordu

Ünlü model iddialı mayosuyla kamera karşısına çıktı! Az kalsın frikik veriyordu
42 yaşındaki moda ikonu Gisele Bundchen, Tom Brady'den ayrıldıktan sonra modelliğe geri döndü. Bundchen, Florida'da iddialı bir mayo çekimi için poz verirken az kalsın frikik veriyordu. Sahilde parıldayan ve dalgalı kapüşonlu bir mayoyla inanılmaz görülen model, herkesi kendisine hayran bıraktı.

Tom Brady ile 13 yıllık birlikteliğini bitiren Gisele Bundchen’in modelliğe dönüşü muhteşem oldu. İddialı mayo çekimiyle kamera karşısında poz veren ünlü model, az kalsın frikik veriyordu. Oldukça dar olan mayoyla zor anlar yaşayan model altına ten rengi iç çamaşırı giyerek olası frikiğin önlemini de almıştı.

 

Ünlü isim eski sevgilisi Tom Brady ile ayrıldığını “Bir evliliği bitirme kararı asla kolay değil ama biz ayrı düştük ve böyle bir şeyi atlatmak elbette zor olsa da birlikte geçirdiğimiz zaman için kendimi kutsanmış hissediyorum ve tek dileğim Tom için her zaman en iyisi" bu sözlerle duyurmuştu.

 

SON ANDA FRİKİK ÖNLEMİ ALINDI

Gisele Bündchen’in kişisel spor antrenörü ve aynı zamanda jiu-jitsu eğitmeni de olduğu öğrenilen Joaquim Valente ile aşk yaşadığı gündemdeyken güzel model işine geri döndü.

 

Mayosuyla zor dakikalar yaşayan Bündchen bir yandan göğsünün açılmasına engel olmaya çalışırken bir yandan da belden aşağısını kontrol etmeye çabalarken kameralara yakalandı.

Oldukça dar olan mayoyla zor anlar yaşayan model altına ten rengi iç çamaşırı giyerek olası frikiğin önlemini de almıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar