MİT'ten başarılı operasyon! PKK'nın iletişim sorumlusu öldürüldü

MİT'ten başarılı operasyon! PKK'nın iletişim sorumlusu öldürüldü
MİT, PKK/KCK'nın iletişim sorumlusu Rodi kod adlı Emre Şahin'i Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

SERPİL DEMİR / GÜNBOYU

Milli İstihbarat Teşkilatı, sınır ötesinde terör örgütlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Terör örgütü PKK/KCK Özel Güç bünyesinde faaliyet gösteren ve iletişimlerinden sorumlu Rodi kod adlı Emre Şahin, yapılan operasyonla etkisiz hale getirildi.

Terör örgütünün haberleşme altyapısına darbe vurmak amacıyla Rodi kod adlı Emre Şahin’i öncelikli etkisiz hale getirilecek kritik hedefler listesine dahil eden MİT, Şahin’in Irak/Gare alanına geçtiğini tespit etti. Terör örgütünün iletişim altyapısını kuran ve işleyişinden sorumlu olan Emre Şahin'in ayrıca Murat Karayılan'a bağlı olarak örgütün gizli haberleşme yöntemleri üzerine çalıştığı biliniyordu.

KORUMASIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mit’in Gara bölgesinde çalışan saha ajanları tarafından , haberleşme altyapısına zarar verildi ve arızanın giderilmesi için Emre Şahin'in görevlendirilmesi sağlandı. MİT, yaşanan arızayı gidermek için intikal eden Emre Şahin'i başarılı bir operasyonla korumasıyla birlikte etkisiz hale getirdi

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar