Milyonlarca emekliyi bayram ettirecek rakam açıklandı: İşte hesaplara yatırılacak yeni ödeme

Milyonlarca emekliyi bayram ettirecek rakam açıklandı: İşte hesaplara yatırılacak yeni ödeme
Gerek enflasyon ve gerekse de düşük maaşlar nedeniyle geçinmekte zorlanan milyonlarca emekliye yeni yıl içerisinde 2 ayrı ödeme yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

EMEKLİYİ BAYRAM ETTİRECEK RAKAM: İŞTE HESAPLARA YATACAK TUTAR

Milyonlarca emekli 2023 yılının yaklaşması ile birlikte maaşlarına alacağı zammı merak ederken, emekliye bir iyi haber de bu kez yeni yılda yapılacak ödemelerden geldi.

Emeklilere karşılıksız olarak yapılacak ödemeler için tahmini rakamlar bulunurken, bu iki ödemenin de dini bayramlarda yapılacağı bilgisi paylaşıldı.

BİR YILDA İKİ DEFA ÖDENECEK

Önümüzdeki 2023 yılı içerisinde 2 defa olmak üzere emeklilere ödeme yapılması gerekiyor. Ödemeler, bayram ikramiyesi adı altında tüm emeklilere ödenecek. Hem Ramazan hem de Kurban Bayramı kapsamında emekli vatandaşların hesaplarına yatırılacak. 

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK?

Bayram ikramiyesi olarak tüm emeklilere ödenen bu tutar 2 bin 200 TL olacak ve koşulsuz şekilde hesaplara yatırılacak. Gelecek yıl, Ramazan Bayramı 21-23 Nisan tarihlerine denk geliyor. Böylece yılın ilk ikramiyesinin nisan ayında ödeneceği düşünülüyor. Kurban Bayramı ise 2- Haziran 2 Temmuz arasına denk geliyor. Bu sebeple ödemelerin haziran ayının sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar