Milyonlarca borçluyu ilgilendiren gelişme! Vergi affı mı geliyor? Uzman isim açıkladı

Milyonlarca borçluyu ilgilendiren gelişme! Vergi affı mı geliyor? Uzman isim açıkladı
Milyonlarca borçluyu ilgilendiren vergi affı iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Seçim öncesi milyonlarca borçlu vatandaş, vergi borçlarına af ve yapılandırma gibi düzenlemeler bekliyor. Borçlu vatandaşlar 2023'te af çıkar mı? Vergi affı ne zaman gibi soruların cevabını merak ediyor. Konuya ilişkin SGK Uzmanı Özgür Erdursun dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

VERGİ AFFI MI GELİYOR? UZMAN İSİM AÇIKLADI

Türkiye''de 2023 yılı için birçok düzenleme hayata geçirilirken çok geniş kapsamlı çalışmalar da devam ediyor. Bunlardan biri de borçlarla ilgili. Vatandaşlar bu konuda çalışma beklerken seçim öncesi borçlara af gelip gelmeyeceğini merak ederek araştırıyor.

Yeni yıl ile birlikte Haziran’da seçime gidecek Türkiye’de vergi affı olup olmayacağı merak konusu oldu. 2022’de varlık barışı da dahil, icra borçlarına gelen aflar sonrasında hükümetin yeni bir vergi ve SGK borcu yapılandırması için hazırlık içinde olduğu iddia edildi.

"VERGİ AFFI GELİYOR"

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Vergi ve SGK borçlarına yapılandırma (halk deyimi ile vergi affı) geliyor...” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar