Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! Suya büyük indirim yolda

Milyonlarca aboneyi ilgilendiriyor! Suya büyük indirim yolda
Milyonlarca vatandaşa sevindirici bir haber geldi. Meclis, suya indirim yapılması kararını oybirliğiyle kabul etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, meclisin onayına sunulan teklifle mesken su aboneliklerindeki birinci kademe sınırını artırdı. 12 metreküpten 18 metreküpe çıkardı. Bu değişiklikle su kullanımında daha fazla esneklik sağlanması hedeflendi. Teklif, meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi, böylece değişiklik geniş bir destek gördü.

SU ABONELİKLERİNDE ÖNEMLİ KARAR

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı birinci oturumu, Meclis Başkanvekili Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın liderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın sunduğu mesken su aboneliklerindeki kademe değişikliği ile ilgili önerge değerlendirildi.

MECLİSTE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Meclis'ten oy birliğiyle geçen önergeyle mesken abonelerinin birinci kademe sınırı 12 metreküpten 18 metreküpe çıkarıldı. Böylece vatandaşlar, ekonomik su tüketimi için 6 metreküp daha fazla suyu önceki fiyatlara göre kullanabilecekler.

SU FATURALARINDA YÜZDE 20 İNDİRİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, birinci kademe su kullanım aralığını artırarak kalabalık aileleri rahatlatmanın önemli olduğunu belirtti. Yapılan düzenleme ile yüzde 20'lik bir indirim sağlandı ve BUSKİ çalışanlarıyla birlikte vatandaşlara destek olunmaya devam edileceği vurgulandı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar