Milli voleybolcu Hande Baladın'I tehdit eden kişi için istenen ceza belli oldu

Milli voleybolcu Hande Baladın'I tehdit eden kişi için istenen ceza belli oldu
Milli voleybolcu Hande Baladın'a "Yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen Mustafa Neşeli için istenen ceza belli oldu.

Milli voleybolcu Hande Baladın, şampiyonluktan 3 gün sonra sosyal medya hesabından tehditlere maruz kaldı. Mustafa Neşeli isimli şahsın, genç voleybolcuya "Yüzüne asit atacağım" şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edildi. Baladın "Can güvenliğim yok. Korkuyorum" diyerek takıntılı kullanıcıdan şikayetçi oldu.

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Düzenlenen iddianamede Mustafa Neşeli'nin "silahla tehdit" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar cezalandırılması talep edildi.

mustafa-senli-kimdir.png

RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ'NDE KAYDI VAR

Harekete geçen polis, Mustafa Neşeli Bakırköy'de yakalanmıştı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kaydı olduğu aynı zamanda hastanede teknik personel olarak çalıştığı da belirlenen Mustafa Neşeli 1 Ağustos'ta çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Mustafa Neşeli, savcılık ifadesinde "Sosyal medya hesabıma düşen reklamlarda firmanın yüzü olan Hande Baladın isimli şahsı gördüm. Kendisine ulaşmaya çalışıp reklamları engellemek istedim. Bu süreçte kendisine duygusal bir yakınlık hissetmeye başladım" diyerek suçlamaları kabul etmişti.

Düzenlenen iddianamede Mustafa Neşeli sanık, Milli voleybolcu Hande Baladın ise müşteki olarak yer aldı.

ekran-resmi-2023-08-02-183349.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar