Milli voleybolcu Hande Baladın'ı asit atmakla tehdit eden şahıs hakkında karar verildi

Milli voleybolcu Hande Baladın'ı asit atmakla tehdit eden şahıs hakkında karar verildi
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Hande Baladın’a sosyal medya üzerinden asit atmakla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Mustafa N. tutuklandı.

FIVB Milletler Ligi'nde bu yıl şampiyon olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın oyuncularından Hande Baladın, “Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım, bundan dahi korkmuyor. Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok” şeklinde tehdit mesajları attığı iddiasıyla Mustafa N. adlı Instagram kullanıcısı hakkında dün suç duyurusunda bulunmuştu.

Baladın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptığı başvuruda, can güvenliğinden endişe ettiğini belirterek, şüphelinin yakalanarak cezalandırılmasını talep etmişti.

TUTUKLANDI

Harekete geçen polis, Mustafa N.’yi Bakırköy’de yakaladı. Şüphelinin tehdit, yaralama, uyuşturucu gibi suçlardan kaydının olduğu tespit edildi. Teknik personel olarak görev yaptığı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde de kaydı olduğu ortaya çıkan şüpheli, "silahla tehdit" suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar